ClubYoga - ClubYoga

Lestijden ClubYoga
Dinsdag20:00 - 21:00 uurstudio 2

Wat is ClubYoga?

ClubYoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubYoga ligt in het verre oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubYoga biedt de oplossing.

Is ClubYoga iets voor mij?

ClubYoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent helpt ClubYoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven dan helpt ClubYoga je daar zeker bij.

Hoe ziet een ClubYoga les eruit?

De stem van de instructrice en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg uit de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.