USA Rijssen

START NU, MAAK 1 DAG GRATIS KENNIS!

USA Rijssen

Claim jouw GRATIS dagpas

CLAIM NU JOUW GRATIS DAGPAS VOOR FITNESS EN GROEPSLESSEN

Kom erachter of USA Rijssen bij jou past!

Ja, ik wil een Gratis Dagpas

Groepslessen

USA Rijssen

Met 60 groepslessen per week is USA Sport de grootste sportschool uit Rijssen en omgeving. Van maandag tot en met zaterdag hebben wij een ruim aanbod van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat. Samen, gezellig sporten om je doel te bereiken.

Personal training

USA Rijssen

Wil je doelgericht trainen voor maximaal resultaat? Precies die inspanning en belasting doen die voor jou het optimale rendement oplevert? Ga dan aan de slag met jouw eigen personal trainer in Rijssen. Samen stellen wij jouw doelen vast en daar werken we doelgericht naar toe.

Fysiotherapie

USA Rijssen

Fysio Rijssen is de fysiotherapiepraktijk van Fysio Bewust in fitnesscentrum USA Sport Rijssen. Heb je lichamelijke klachten? Heb je een blessure opgelopen bij het sporten of fitnessen? of wil je begeleiding en advies op het gebied van blessurepreventie? Kom dan naar Fysiotherapie Rijssen. Bij ons krijg je uitstekende, professionele begeleiding.

USA Rijssen
USA Rijssen

Past USA Sport ook bij jou?

Wil je naar de zonnebank in Rijssen? Of zoek je een zonnebank in Holten, Enter of omgeving? Lekker bruinen op weg naar de zomer of heerlijk ontspannen met extra zonmomenten in je leven? Kies dan voor de zonnestudio van fitnesscentrum USA in Rijssen.