Fysiotherapie Rijssen

Fysio Rijssen, de beste behandeling bij fitnesscentrum USA in Rijssen

Fysio Rijssen is de fysiotherapiepraktijk van Fysio Bewust in fitnesscentrum USA Sport Rijssen. Heb je lichamelijke klachten? Heb je een blessure opgelopen bij het sporten of fitnessen? Of wil je begeleiding en advies op het gebied van blessurepreventie? Kom dan naar Fysiotherapie Rijssen. Bij ons krijg je uitstekende, professionele begeleiding.

De behandelkamer van Fysio Rijssen bevindt zich tegenover de zonnebanken. Heb je vragen? Klop gerust aan of spreek Leon aan als je hem ziet.

Fysio Rijssen in USA Fitnesscentrum

Fysio Rijssen wordt gerund door fysiotherapeut Leon Kamphuis uit Rijssen. Hij staat zowel leden als niet-leden van fitnesscentrum USA Sport Rijssen bij met diverse specialisaties:

Fysiotherapie Rijssen

De fysiotherapeut van fysiotherapie Rijssen is bewegingsexpert. Hij verbetert de kwaliteit van bewegen en vermindert de bewegingsbeperkingen door ziekte of blessures. Hierdoor verbetert het functioneren, niet alleen tijdens het sporten maar vooral ook in het dagelijks leven.

Manuele therapie bij Fysio Rijssen

Met manuele therapie behandelt Fysio Rijssen klachten aan de wervelkolom en gewrichten. Hiermee zijn klachten te behandelen aan onder meer hoofd, nek, schouders, ellebogen, rug, ribben en heupen

Dry needling

Dry needling is een triggerpointbehandeling. Met een acupunctuurnaald prikkelt de fysiotherapeut kortdurend verkrampingen in de spieren. Deze verkrampingen kunnen ontstaan door onder meer stress en overbelasting. Het lichaam bouwt deze triggerpoints willekeurig en onwillekeurig op. Deze behandeling van Fysio Rijssen is effectief tegen spierpijn, stijve spieren, bewegingsbeperkingen, verminderde kracht, tintelingen, hoofdpijn en duizeligheid.

Sportrevalidatie

Ja, ik wil meer weten over Fysiotherapie