Personal Trainer Rijssen

Personal trainer Rijssen, personal training bij fitnesscentrum USA Rijssen

Wil je doelgericht trainen voor maximaal resultaat? Precies die inspanning en belasting doen die voor jou het optimale rendement oplevert? Ga dan aan de slag met jouw eigen personal trainer in Rijssen. Samen stellen wij jouw doelen vast en daar werken we doelgericht naar toe.

Personal Trainer Rijssen

Jouw USA Personal Trainer Rijssen begeleidt je bij het leren van de de juiste technieken en trainingsmethodes. Ook motiveert hij je elke training. Hij raakt de juiste snaar om jou te blijven motiveren bij het sporten. Zo behaal en behoud je snel het gewenste resultaat. Werk je met onze personal trainer, dan ben je automatisch lid van ons fitnesscentrum zodat je ook zelfstandig in onze fitness of met groepslessen kunt werken aan het behalen van je doelen.

Personal Training Rijssen voor ondernemers

Ben je ondernemer? Dan is je tijd waarschijnlijk kostbaar. Wil je – ondanks je overvolle agenda – toch fit blijven? En wil je daarom in minimale tijd maximaal resultaat bereiken? Kies dan voor sporten onder persoonlijke begeleiding van Niek Wessels Personal Training Rijssen, gevestigd in fitnesscentrum USA Sport.

Snel en gezond afvallen met voedingsadvies van je Personal Trainer Rijssen

Wil je snel en gezond afvallen? Niek Wessels Personal Trainer Rijssen begeleidt je niet alleen bij het trainen, je krijgt ook effectief en doelgericht voedingsadvies. Met jouw persoonlijk voedingsschema boek je snel zichtbare resultaten op het gebied van vetverbranding, krachttoename en meer energie in je dagelijkse leven. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw huidige leefstijl, lichamelijke en mentale omstandigheden en eventueel medicijngebruik.

Small Group Training

Wil je trainen met persoonlijke begeleiding, maar gaat personal training voor jou een stap te ver? Kies dan voor Small Group Training van Niek Wessels Personal Trainer Rijssen bij fitnesscentrum USA Sport. Dan train je in de sfeer van een kleine groep, maar toch met de persoonlijke begeleiding van een personal training. 

Klik op Personal Training

Ja, ik wil meer weten over personal training